Sjung med oss

Vill du sjunga i kör?

Vi söker dig som vill sjunga i kör i Landskrona. Vi har behov av både killar och tjejer. Främst tenorer och altar eftersom att vi just nu är flest sopraner och basar. Vi vill helst ha så jämnt antal medlemmar i stämmorna som möjligt för att bibehålla balansen i kören.

Du måste vara över arton år för att kunna vara med i Divertimento, och vi ser helst att du har lite erfarenhet av att sjunga i kör. Vi kräver inte att du kan läsa noter, men det är en klar fördel.

Vi repeterar varje tisdagkväll i en lokal i Landskrona.

Låter det intressant att sjunga med oss så ser vi gärna att du hör av dig till jagvillsjunga@divertimento.se

Om du vill pröva på hur det är att sjunga med oss så får du komma till en av våra ordinarie repetitioner där vi sjunger lite tillsammans. Du får också göra en mindre uppsjungning för vår dirigent.

Visste du att forskning tyder på att du blir både smartare och friskare av att sjunga i kör? Både vilopulsen och blodtrycket kan sjunka hos personer när de sjunger i grupp. Detta gäller dock främst amatörsångare. Vi i Divertimento strävar efter en hög musikalisk nivå samtidigt som vi har roligt tillsammans. Vi värdesätter vår gemenskap och tar hand om varandra.

Vill du komma och lyssna på oss? Hitta nästa konsert här.

facebook-flat-vector-logo-400x400  Divertimento på facebook